Isabella Löwengrips mardröm

Jag tycker uppriktigt sagt synd om om Isabella Löwengrip. Hon är värd att ha harmoni i sitt liv efter stalkerincidenten!

När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart.

Det har inträffat en sak som gjort att H och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu. Jag vet inte vad jag ska skriva mer.

Nu behöver jag fokusera på att inte fastna i min säng och inte kunna resa på mig. Egentligen vill jag sova mig igenom smärtan. När jag vaknade imorse trodde jag allt var en mardröm men det var det inte. Jag har kämpat mig upp, tagit en dusch och fått skjuts in av Magnus till kontoret.

 

Visa det här inlägget på Instagram

When sorrow hits you so much harder than you ever thought it would

Ett inlägg delat av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *