stalker80

Isabella Löwengrips stalker känner sig stalkad

Det har varit drama utan dess like i Isabella Löwengrips liv igen. Stalkern dök upp igen som väntat. Han verkar vara tillräckligt dum i huvudet för att inte vilja förstå allvaret. Han har ju raderat en massa meddelanden från arga människor som vill att han ska lägga av med sitt stalkande. Hans släkt hör av sig till honom och skriver på holländska och undrar varför han inte svarar i telefonen. Inte ens när hans far ringer. Det har han också raderat.

Eftersom ingen vet vad som har hänt mellan Isabella och H så måste även jag (ja, jag m å s t e ) spekulera. Och min gissning är att då det H arbetar med dvs spelar på aktiekursens upp- och nedgång är inte OK sysselsättning om han umgås med Isabella som i sin tur har insyn i företag som är noterade på börsen. Jag hoppas att jag har lite rätt i min gissning så jag slipper att skämmas om några dagar. Det vore ju förfärligt.

EDIT: Jag hade delvis rätt .

2 reaktioner på ”Isabella Löwengrips stalker känner sig stalkad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *