miley

LOVE kvar för Miley Cyrus och Liam Hemsworth

Det här är vad som kvarstår av Liam Hemsworths och Miley Cyrus hem efter att Woolsey Fire drog fram i Malibu.  Miley Cyrus publicerade texten och bilderna i Instastory. Hon skrev även på Twitter
I am one of the lucky ones. My animals and LOVE OF MY LIFE made it out safely & that’s all that matters right now,”  

Även Liam Hemsworth publicerade bilden på det enda som kvarstår av deras hem. Paret donerade 500 000 dollar till en lokal välgörenhetsorganisation i Malibu. Folk går hungriga och har ingenstans att ta vägen. Många av de boende i Malibu har bott i området sedan 50- och 60 talet och är inte superrika kändisar. Nu har de förlorat allt.The Woolsey Fire är en av de tre stora bränderna som hittills har krävt minst 50 människor liv och som har förstört tusentals hem.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

Ett inlägg delat av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Bild på huset innan branden: SplashNews.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *