Vill du vara med i Therese Lindgrens reklamfilm?

Therese Lindgren ska lansera en ny Indy Beauty-produkt och söker nu flera personer för inspelning av reklamfilmen för produkten. 

Bild: Therese Lindgren Instagram

Så här skriver Therese på Instagram:

Vill du vara med i min nya reklamfilm? ❤️ Jag söker flera personer i åldrarna 18-35 år som skulle vilja vara med i en ny Indy Beauty-film inför en produktlansering i vår. Det är viktigt att du känner dig bekväm framför kameran och vågar vara utåtriktad och ta instruktioner. Vi söker alla intresserade, ingen är rätt eller fel, oavsett könstillhörighet, dialekt och utseende!
Om du tycker att det låter kul får du mer än gärna maila mig två korta filmklipp:

1. Ett klipp på typ 30 sekunder där du berättar något om dig själv eller pratar med en annan person, så att jag får höra din röst.
2. Ett klipp där du applicerar lite hudvård, gör en frisyr, bjuder på en liten dans, står på händerna, spelar upp en sketch eller något annat du känner dig bekväm med. Syftet är att jag ska få se lite mer av dig bara.


Maila filmerna och eventuella frågor till casting@junopr.se, men glöm för bövelen inte att skriva med dina kontaktuppgifter (namn, telefonnummer, mail). Inspelningen sker under en heldag den 30/1 i Stockholm, därför behöver jag ditt mail senast den 10/1. Genom att skicka dina kontaktuppgifter accepterar du Indy Beautys integritetspolicy: www.indybeauty.se/policy

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *