Sofi Fahrman ryter ifrån

Sofi Fahrman har tröttnat på att bli kallad för en golddigger. Hon sätter ner foten och talar om för alla sina läsare i sitt ovanligt långa blogginlägg att hon har inte gått från en miljardär till en annan miljardär.

Hennes ex-sambo Nick var en helt vanlig dude enligt Sofi och hon antyder även att mycket av det som köptes betalades av Sofi inte av ex-sambon som inte heller betalar något underhåll för barnet.

Det är inte ofta jag ryter ifrån men nu är det läge. Här kommer en ärlig text på ett viktigt ämne. Något som gör mig både förbannad och ledsen. Det senaste året har jag på daglig basis blivit tvungen att hantera/radera kommentarer med den stående anklagelsen golddigger.

Detta efter att jag blivit tillsammans med min pojkvän som har byggt en framgångsrik business och tidningar har rapporterat om detta i meningar som ”Sofi går från miljardär till miljardär”. Låt mig få sätta ner foten och klargöra några saker.

Bild: Sofi Fahrman Instastory

Men det är inte första gången jag blir strippad mina egna åstadkommanden. Det hände i min förra relation också. Det är bara det att mitt ex är en helt vanlig dude utan några som helst miljarder. Fanns det en livsstil där att prata om så var den helt självbekostad. Go figure!?

Pengar var det sista jag fick i vårt förhållande. Eller efter för den delen. Han betalar inget underhåll för min dotter som jag har ensam vårdnad över och jag är den som ensam försörjer mig och Lily.

Sofi fortsätter med att berätta att allt hon äger har hon tjänat ihop pengarna till själv. Att tjäna pengar är hennes drivkraft. 

Lyckan för mig över att träffa en entreprenör som byggt upp sitt eget från noll, ligger mycket i förståelse. Att ha någon som vet hur mycket man kämpat och kämpar. Någon som peppar, ger stöd, insikter och hejarop istället för en rädsla över av att vara mindre framgångsrik sin partner. DET, är vad jag får från min kille. Han försöker inte passivisera mig, han vill se mig fortsätta lyckas. DET är vad jag får från min kille.

Blogginlägget är som sagt ovanligt långt för att vara i Sofis blogg. Senaste åren har bloggen innehållit mest reklam och knappt någon text. Tråkigt tycker jag för Sofi kan skriva så man vill läsa. Jag läste hennes blogg varje dag när hon bodde i New York. Hoppas att hon får tillbaka sitt intresse för bloggen! Hon berättar mera om golddiggeri och goaldiggeri i podden Tretti Plus Trevar.

One comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  1. Coincidence that EVERY man she’s hooked up with is SERIOUSLY wealthy.Has she not thought of trying to date a hot lorry driver or construction worker? She may be pleasantly surprised!

error: Content is protected !!