Viktor Frisk ska på en 500 mil lång seglats över Atlanten

Bild: Aftonbladet

– Jag älskar kickar i livet och att få göra en sån här grej känns jättekul. Att få utmana sig själv och sitt eget psyke, säger Viktor Frisk till Aftonbladet.

– Jag har bara varit utan min telefon max två dagar i sträck sedan jag var sjutton år så det kommer bli lite speciellt. Min hjärna kommer nog tycka att det är super att få vila.

Nu är det officiellt! 😃👏🏽 Jag ska segla över Atlanten redan om 7 dagar. Tillsammans med Agneta Sjödin, Thomas Wassberg, Peter Magnusson, Markus Aujalay och Anna Lindberg ska vi ta oss över hela Atlanten. Det här kommer ni kunna få följa i 8 veckor på Kanal5 i höst. Ser fram emot det här, ska faktiskt bli sjukt roligt!! 🙌🏽

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *