Bianca Ingrosso pratar om näthat

“Oavsett vad du tycker om mig så känner du inte mig” säger Bianca Ingrosso i sin nya Youtube-video som handlar om näthat och där hon berättar om vad som fick henne att ta en paus från bloggen och från Youtube.

“Du äcklar mig jag hatar dig. Jag tyckte om dig förut men nu spyr jag på dig.” Dom orden bör inte ens komma ut ur din mun säger Bianca. “Jag tycker att du borde vara vettig nog egentligen att första att det här är någonting du ser när det trycks på rec – när det är någonting som spelas in där och då. Där jag kan välja själv hur jag ska framstå eller att någon annan klipper och klistrar videon där dom tycker hur jag ska framstå.”  Hon tycker även att hennes tittare har ett val hur de väljer att ta till sig det Bianca har att säga.

Hon passar även på att göra reklam för ACOs Caring Shower Oil och jag kan berätta att även Kronans Apotek har nu kampanj på ACO. KÖP 3 – BETALA FÖR 2 på alla ACO-produkter till och med 5.mars .Och gratis frakt för alla medlemmar!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *