Bianca Ingrosso ska ta körkort igen

Bianca Ingrosso berättar i sin senaste Youtubevideo om att hon håller på att ta körkort igen. Hon passar på att använda foldern med vägtrafikmärken för fläkta sin underlagskräm torr. 

Hon funderar även på att börja blogga igen. Kanske redan till helgen. Hon skrev 20. december 2018 ett långt inlägg där hon förklarade hur hon mådde av bloggen och att hon skulle ta en paus för att sedan återkomma till bloggen. Hon var ledsen över att förhållandet med Phillipe hade tagit slut och elaka kommentarer bara gjorde saken sämre för henne.

Det här är inte ett inlägg för er att tycka synd om mig. Det här är bara jag som på riktigt säger att jag inte orkar längre. Jag mår dåligt varje dag över bloggen och har gjort det senaste månaderna. Jag går igenom något väldigt jobbigt privat just nu och att läsa skit om sig själv varje dag utöver det förstör mig helt. Jag måste fokusera på att vara stark och bloggen gör mig enbart svag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *