Ida Warg i Trolljägarna

Ida Warg är med i kvällens Trolljägarna. En man i 18-års ålder låtsats att vara Ida tillsammans med sin flickvän.

Det handlar om belopp för flera hundra tusentals kronor enligt Ida som även har andra kollegor som drabbats av honom och flickvännen. 

Ida har polisanmält bedrägerierna tre gånger och polisen bara lägger ner ärenden efter en vecka. Han mejlar till företagen och ber om ett presentkort som han som Ida påstår sig att köpa varor med för att sedan göra ett inlägg om. Hans flickvän har sedan hämtat ut varorna.

Mejladressen som han har använt sig av är idawargfitness@hotmail.com. 

Vad jag tycker är märkligt är att mamman skyddar killen och ljuger att han och flickvännen inte är där hos henne. Hon vet alltså att sonen håller på med bedrägerier men väljer att skydda en brottsling. Han kommer aldrig att lära sig att skilja på rätt och fel med en sådan mamma.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *