Anna Books nya hus

Det här är Anna Books nya hus som ägs av Roberto Toledano Lopez det vill säga Anna Books man. I mäklarbeskrivningen går det att läsa följande:

Välkommen till Villa Ankersborg, en totalrenoverad lantligt belägen vitputsad villa med souterrainvåning. Taket är nytt, villan är omdränerad och fasaden är ny. Just nu pågår renovering av interiören.

Nya ytskikt, samt nya kök och våtutrymmen. Vardagsrum med stor balkong i söderläge och öppen spis. Relax med bastu. Vattenburen golvvärme i hela souterrainplanet.

Luftvattenvärmepump ger låga driftkostnader. 200 m² trädäckad altan. Vackra grindar och staket i gjutjärn. 2294 m² södersluttande tomt . Busshållplats invid tomten. Ca sju km till pendeln mot Uppsala och Stockholm. Borrad brunn och 3-kammarbrunn med sluten tank. 

Tomtarea: 2294 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Övrigt: Pooldelen har ett trädäck på 100 m² med räcken som vetter mot dom höga delarna. Det finns även anslutning med trappa från balkongen samt ner till nästa trädäck som även det är 100 m². Poolen förbereds med hål för rör samt brädavlopp. Väggarna kläs med frigolit och den gamla djupdelen fylls igen. Övriga delar av trädgården kommer att ha gräsmatta.


Kommunikation: Busshållplats precis utanför fastigheten. 7,8 km till Märsta station. Där finns långtidsparkering gratis. Vidare tåg till Stockholm och Uppsala. Bussar till Arlanda.
Typ: 1-familjs friliggande villa
Boarea: 91 kvm
Biarea: 114 kvm
Rum: 6 varav 4 sovrum
Tomt: 2294 kvm
Pris: 4 800 000 kr utgångspris
Byggnadsår: 1961
Alla bilder: Öfverholms


Booli kan berätta att huset såldes två gånger på kort tid.

Anna Book konstaterar i sin blogg:

Ibland känns det som att tiden står still och man tror att man kommer aldrig att komma fram till målet.

Så kändes det i slutet av augusti när vi sålde vår bostad och påbörjade planerna att flytta till hus. Då hade vi nästan lite mer än 9 månader på oss att hitta något nytt och flytta. Och snart har dom månaderna passerat, det känns märkligt och lite overkligt hur fort tiden faktiskt går.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *