Isabella Löwengrips nya pojkvän

Stoppa Pressarna meddelar sina läsare om att Isabella Löwengrip har en pojkvän som tidningen kallar för ”Privatjets-miljardär”. Han är en så länge en gift man men det blir nog ändring på det snart när frun får läsa om förhållandet i alla tidningar.

Vidare så skriver tidningen följande

Stoppa Pressarna har dock uppgifter som tyder på att Blondinbella fallit för en internationell affärsman och miljardär. Ett litet problem är dock att han är gift. Mannen är mycket framgångsrik och har en egen privatjet och det är inte helt orimligt att anta att det är detta flygplan som Blondinbella nyttjat på sistone.

Blondinbella har träffat sin nya utpekade kärlek, den så kallade ”Privatjets-miljardären”, i samband med olika lyxresor. De har bland annat synts i New York.

– Såg Isabella Löwengrip när hon köpte glass på Van Leeuwen i New York under sin ”hemliga helg” som hon inte ville dela med sig av i bloggen.

Tillsammans med henne var miljardären NN och de pussades med varandra, vilket är extra spännande eftersom han är gift. Tror det är hans tillgång till privat jetplan hon har fått låna också de senaste resorna, berättar en uppgiftslämnare för Stoppa Pressarna.

Sant eller ej så är det nog här vi hittar förklaringen varför Isabella kan åka privatjet utan att  göra reklam för bolaget.

3 Comments

  1. Hur går det ihop med att hon i en intervju i Aftonbladet aldrig har älskat en man?

    Relationer har aldrig varit Isabellas starkaste sida.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *