Pernilla Wahlgren har hybris

Snart är Pernilla Wahlgrens lååånga födelsedagskalas över men hon är inte ledsen för det eftersom redan den 23. januari drar hon ut på vägarna med en ny show som heter ”Pernilla Wahlgren har hybris”!  Här nedan ett pressmeddelande där det går att se att 135 000 har sett ”Kort, glad och tacksam”.

Hon kom. Hon sågs. Hon sponsrades.
Pernilla Wahlgren har Hybris.

Efter att ha firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 135 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med premiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna HedlundOla ForssmedMåns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo. Biljetter finnes att köpa från 26 april via pernillawahlgrenharhybris.se.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!