Dagens nyheter- Bianca Ingrosso

Dessa händelser räcker kanske inte till ett inlägg var för sig men är ändå värda att nämnas. Alla inlägg nuddar Bianca Ingrosso på något sätt.

Omfattande renovering av Bianca Ingrossos nya lägenhet med upprivna golv, ombyggt badrum och nytt kök bland annat. Karlssons Golv&Badrum har lagt upp flera videos om renoveringen. Känner ni igen den platsbyggda bokhyllan? Bianca ska flytta ut ur sin gamla lägenhet nu och vi får hoppas på att renoveringen är klar till helgen.

Rebecca Stella och Vanessa Lindblad berättar om dick pics som framför allt Rebecca fick stora mängder av när hon var gravid. Vanessa eller Vanz som Bianca Bibbz Ingrosso kallar henne får ibland hatkommentarer istället. Lyssna på deras podd ”Nu börjar livet”.

Apropå Vanessa Lindblad så har CAIA idag släppt två nya mascaror.

CAIA-följarna på Instagram var glatt överraskade av att sidan inte kraschade utan köpet gick igenom smidigt. 15 000 mascaror såldes på 2 timmar. Tidigare har ju nordicfeel.se, caiacosmetics.com och alicebianca.se haft kapacitetsproblem med för många besökare samtidigt på sidan när Bianca har släppt en produkt.

Det här hittade jag hos Svenska youtubers.

Biancas assistent Lovisa Worge gjorde något märkligt. Efter att Bianca hade släppt nyheten om att hon kommer att släppa två nya mascaror på fredagen och efter att hon satte igång annonskampanjen på Instagram så publicerar Lovisa en bild på sin Instastory med texten ”Och min all time favourite mascara @toofaced”. Vad gjorde hon det för? So gringe. Bilden är borta nu från Instastory.

Ida Warg berättar i det senaste avsnittet av podden ”Sånt är livet” hur gärna hon skulle ha tagit mot VIP-biljetter till Alice & Biancas showcast i Globen. Hade hon vetat att Bianca skulle sjunga så hade hon köpt biljetter direkt då hon har varit och är besatt av Biancas sångröst.

Hon har lyssnat på ett 15 sekunder kort klipp där Bianca sjunger mellan 50 och 100 gånger. Hon och Alex har även ett annat rätt underhållande samtalsämne i podden nämligen ifall Alex är gay då en skvallerbloggs kommentarsfält diskuterar det.

Ida har troligen sett denna klipp som Bianca och långt tidigare mamma Pernilla publicerade i sina stories. Jag lade upp det på Youtube.

Skärmklipp: karlssonsgolv/youtube , expressen.se, @biancaingrosso, caia.se, svenskayoutubers.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *