Therese Lindgren flygskammar Isabella Löwengrip

Therese Lindgren hade frågestund på Instastory och nu svarar hon på Youtube på folks frågor. Hon får en fråga om vad hon känner att hon har gått miste om mest hittills i sitt liv och hon svarar att det är att uppleva vackra platser långt härifrån eftersom hon inte flyger.

Hon har tidigare i sitt liv besökt 25 länder och vissa av dem flera gånger. Men hävdar att det var innan hon visste hur illa det var att flyga. Hon skulle aldrig börja flyga som Blondinbella eller någon annan galen person som flyger på så sätt.

Tycka vad man vill om Isabella Löwengrip (som hon heter om man inte vill förminska henne) så står hon i alla fall för sitt flygande. Therese borde även veta bättre än att kalla någon för galen.

Therese har inte flygit utomlands på 6-7 år men glömmer bort att berätta att hon 2017 flög både privatplan och sedan reguljärflyg till Gotland för att bota sin flygrädsla. Oavsett hur flygrädda passagerarna är så kommer det ut lika mycket avgaser ur ett flygplan ändå. Tänker jag. Men det kanske är bara jag som tänker så.

Dessutom så kör hon korta sträckor med bil i en stad som har en välutvecklad trafiknät för kollektivtrafik. Katalysatorn som ska rena avgaser hinner inte ens nå sin arbetstemperatur innan hon är framme. Återigen – Det kommer ut lika mycket skadliga partiklar ur bilen oavsett hur obekvämt föraren tycker att det är med kollektivtrafik.

Skärmklipp: theresejlindgren/youtube

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  1. Så sant, men ingen annan orkar granska denna ”älskade” Therese utan det ska enbart daltas… Suck. Följde henne aktivt för 1-2 år sen men sen hon blev tillsammans med Anders igen så har det bara gått neråt. Om det har med saken att göra, det vet jag ej, men det stämmer överens med tidsgången så att säga.

  2. Är det någon som vet vilka dessa 25 länderna är? Jag vet att hon har varit i Norge, Danmark, Tyskland, Spanien och Australien.

error: Content is protected !!