Isabella Löwengrip byter ut det nya kontoret

Det har visat sig nu att anslutningen till Isabella Löwengrips nya företagslokaler i Gallerian i Stockholm inte är anpassad till de säkerhetsrutinerna som krävs för att hon på ett säkert sätt kan flytta på sig från kontoret till garaget. Nu pågår det diskussioner om att flytta till andra lokaler istället. Man kan tycka att en kontorschef tillsammans med inredningsarkitekten och säkerhetsföretaget borde ha sett för länge sedan på ritningar att säkerheten inte kommer att bli tillfredställande.   

I måndags när jag och min säkerhetsvakt kom in på nya kontoret för första gången insåg vi att jag inte skulle kunna ha den säkerhet som jag behöver ha från garage upp till kontorsplats som vi har planerat för. Under de året som vi har väntat på kontoret har min situation förändrats drastiskt.

Vi har klurat och funderat under veckan men landar i att jag inte kommer att kunna sitta kvar på grund av säkerhetsskäl.

Jag har varit helt sänkt av det. Och dessutom behöva ta upp det till mina delägare som har längtat efter detta. Hur som helst, vi håller på att göra en plan för allt (dela upp oss eller inte) men tills dess behöver jag kika på ett alternativ under tiden. Förhoppningsvis har AMF andra lokaler vi kan byta till.

Skärmbild: isabellalowengrip.se

No18 är ett lyxigt kontorshotell på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Bild: AMF Fastigheter

1 reaktion på ”Isabella Löwengrip byter ut det nya kontoret”

  1. Pingback: Isabella ”Blondinbella” Löwengrip – Wlaukkanens.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *