Isabella Löwengrip på tidningsomslaget skapar en storm i ett vattenglas

Aldrig har väl The Hollywood Reporter fått så många svenska besök på sin webbsida som nu när Isabella Löwengrip har berättat att hon ska fronta tidningen!

Uppenbarligen så finns hon på tidningens framsida. Det är vad hon sade tidigare att hon skulle vara. Men det spekuleras vilt ändå om allt möjligt.

Det vill inte räknas som att hon frontar tidningen då hon är bara på framsidan av tidningen och när man vänder blad finns det reklam för ett annat företag för att tidningen ska sedan börja på sidan tre.

Hon har betalat tidningen för att få finnas där. Vilket i alla fall vad Bloggbevakning verkar tycka är helt fel.

Svenska Bloggare spär på ryktena och enligt henne är det fem sidor innan den riktiga tidningen börjar! Dessutom så tycker hon att Pingis Hadenius är otrevlig på Instagram .

Här kan du läsa tidningen för dag 5 som PDF.  

Pingis Hadenius har publicerat en bild på tidningen på Instagram och tittar man  på bild nummer 2 så syns det att det står Day 1 och 2018 högst upp ovanför tidningsnamnet. Jag tror att det är ett förslag till hur bilden och layouten kommer att se ut innan tryck och det är vad även Pingis verkar tro.

Men likväl så hittar man på historier att det skulle vara photoshoppade bilder på Isabella eftersom det är Day 1 på bilden istället för Day 5. Att någon skulle ha gjort så bara för att Day 1 skulle vara en bättre tidning än Day 5. 

Alla screenshots: bloggbevakning.se, stoppapressarna.se, thehollywoodreporter.com

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!