Alexandra Nilsson ska sälja sin lägenhet

Alexandra Nilsson berättar i bloggen att hon ska flytta ihop med sin Anders in i en gemensam lägenhet . Planen är nu att sälja parets lägenheter som redan är värderade. Som det är nu så bor Alexandra hos Anders och i Alexandras lägenhet i Solna bor youtubern Amir Akrouti.

Men nu är det såklart jag och Andreas som ska flytta ihop, och det känns ännu mer fantastiskt ? Vi både har gjort en värdering av våra våningar och har en tydligare bild av vad vi har att röra oss med. Och denna gång ska vi inte springa in i en budgivning utan vi ska ta allting i rätt takt.

Stora ytor, bra förvaring och en härlig uteplats av något slag är saker vi kikar efter extra mycket. Så letandet fortsätter men i en högre takt nu, sen får vi se när det händer något. Kanske redan nu i sommar, kanske i höst. Eller innan årsskiftet ? Men oavsett är det väldigt spännande!

Sen har jag gjort en ordentlig aktieutdelning till mig själv så jag kan ha råd med en riktig fet våning, så kul himla roligt med ett nytt kapitel i våra liv!!

Skärmklipp: alexandranilsson/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *