Pernilla Wahlgrens hårkatastrof

Pernilla Wahlgren tonade håret med färgen kakao och trodde att hon skulle få behålla sitt blonda hår. Resultatet blev en brunhårig Pernilla med alla grå hårstrån synliga.

Tur att hon kunde få akuthjälp med att bli en äkta blondin igen. Trodde hon för först blev hennes hår rosa efter första färgningen. Men sedan efter en ytterligare färgning blev hon den vanliga blonda Pernilla igen.

I går råkade jag ju ut för en liten ”hår-incident”..! Jag hade lite hemmaspa, & tänkte lyxa till det med en hårinpackning. Letade i skåpen & hittade vad jag trodde var en vanlig hårmask men med Cacao-extrakt . Ni vet som ”choklad-massage” typ.
Det visade sig dock vara en uppfräschnings-toning för MÖRKT hår Vilket gjorde att jag blev lätt brunhårig med inslag av silver. Alltså rätt produkt – men till fel hårfärg….
Hade en inbokad TV-inspeln där jag inte kunde byta hårfärg mitt i, så jag ringde till min älskade @melinahultner på @serenitystockholm & fick en akuttid av @farro.karkamanis ! 

Screenshot: instagram/pernillawahlgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!