Bianca Ingrosso flög till Palma utan pojkvännen

Bianca Ingrosso tog sin rosa resväska och drog igår till Mallorca med vännerna Melina Hultner och hennes pojkvän Jacob Criborn. Väl framme i det supervarma Palma möttes både Bianca och Melina av sina pappor. Phillipe syntes inte till. Paret följer återigen inte varandra på Instagram och Bianca har varit osedvanligt passiv i sina kanaler. Hon publicerade en haul inspelad på Hotell Diplomat där hon sedan sov över med sina hundar Sammy och Dino. Det ryktas återigen om att paret har gjort slut.

Kvar i Melinas och Jacobs lägenhet blev Benjamin Ingrosso som nyligen fick nycklarna till sin nya lägenhet. Han har ju inte bott hos mamma Pernilla på flera månader.Kan orsaken till det vara att när Pernilla var på turné så fanns det ingen kvar hemma som tog hand om Benjamin så han flyttade ut från Lidingö hem till Melina och Jacob istället?

Instastory: @melinahultner

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *