Inte nog med att hon flyger – nu äter hon kött också

Isabella Löwengrip gör en snabbvisit i Sverige för att hämta barn. Och kanske för att lämna pojkvän? Hon landade igår och redan idag tar hon med sina småttingar för att fortsätta livet på Rivieran. Hon passar på att kasta ett litet köttben till alla hungriga skvallervargar.

HON ÄTER KÖTT. RÅBIFF!!! Ja ni hör ju. Var ska detta sluta? Lyxhus, lyxbil, lyxbåt, lyxsemester, lyxflyg, New York hit och dit, hon dricker ALKOHOL, hon har en pojkvän och nu till råga på allt så åter hon råbif

f! Fast ärligt – hon får göra som hon vill även om jag tycker att hoppet från grönsaker och fisk då och då till råbiff är rätt stort . Så här skriver hon på bloggen.

Jag beställde in råbiff! Jag har inte ätit kött på tre år nästan prick (fisk då) men så plötsligt kom suget på kött och råbiff. Jag tror mycket på att kroppen berättar vad den vill ha så därför beställde jag det. Det var väldigt gott. Jag har ingen aning om jag kommer börja äta kött nu och jag tänker att det får bli som det blir.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!