Isabella Löwengrip planerar på att bli mindre personlig i sina kanaler

Isabella Löwengrip berättar i sin blogg om sina planer för sociala medier.

När jag kommer tillbaka från semestern har jag tänkt att ta bort .se och bara skriva på engelska från .com. Med större närvaro i USA känns det mer naturligt. Däremot behöver jag klura på min instagram. Jag behöver hitta ett annat förhållningssätt överlag som är ännu mindre personligt. Barnen växer och det finns en säkerhetssituation vi alltid måste förhålla oss till.

Hur jag ska förhålla mig till mina sociala medier har jag alltså inte landat i men har semestern på mig att fundera. Grundtanken är att fortsätta växa som varumärke internationellt men minska det privata för att få en mer trygg och hållbar vardag för alla inblandade. Vi får se om det är en ekvation som ens är möjlig.

Isabellas följare hotar med att sluta att läsa bloggen om den inte längre känns privat och om den skrivs på engelska. Många reagerar även på att engelskan inte är flytande och de tror att även många utländska läsare väljer bort bloggen på grund av brister i språket.

Screenshot: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!