Alexandra Nilssons Gucci och YSL till salu

Alexandra Nilsson berättar i sin nya Youtubevideo att hon har två av sina märkesväskor till salu på Tradera. 

Gucciväskan är just nu uppe 7000 kronor och den kan budas på tom 22 augusti. Nypriset för väskan var 20 000 när Alexandra köpte den på flygplatsen i Dubai. Hon beskriver väskan enligt följande:

Gucci väska köpte på flygplatsen i Dubai för ca 2 år sedan om jag inte minns fel.. Den är väl använd och det kan man se på insidan där den är lite ”bucklig” och har några märken. Men utvändigt är den fin, inga större märken som förstör själva lädret. Men har man energin att putsa upp väskan kommer den bli ännu finare 🙂

Dustbag ingår. Hittar dessvärre inte kvittot men den är 100 % äkta.

Här kan ni läsa mitt blogginlägg från när jag köpte den: https://kissies.se/2017/10/08/unnade-mig-vaskan-pa-flygplatsen-istallet/

Väska från Sant Laurent i färgen rosa. Använd max 3 gånger, väldigt gott skick. Har endast legat i min garderob. Dessvärre har dustbag försvunnit, men äktighetsbevis och ”kvitto” finns kvar inplastad. Ej öppnad som ni ser på bilderna.

YSL-väskan är just nu när jag skriver detta uppe i 6500 kronor kan även den budas på tom 22 augusti. Ord priset för väskan är 25 000 kronor. Så här beskriver hon väskan i annonsen.

Bilder: tradera.se/alexandra nilsson

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!