Biancas nya lägenhet – House Tour 1

Bianca har publicerat en house tour på Youtube. Lägenheten är verkligen superfin och det är något med färgsättningen och alla stuckaturerna tillsammans med all belysning som gör att lägenheten känns hemtrevlig fast i modern tappning. Vitt och fräscht har fått lämna plats för mjuka färger och lyxkänsla. 

Detta spegelskåp från IKEA är Biancas favorit. Hon har så mycket skönhetsprodukter och detta är bara en del av vad hon äger. Det är lite suddiga bilder då alla bilder är screenshots ur Biancas video. 

Smart med dubbelupphängning av plagg. Tar mindre plats men är ändå överskådligt.

Renoveringen och inredningen har planerats av Åsa Ingrosso tillsammans med Bianca. Med på planeringen var även Sebastian Karlsson från Karlssons bygg som utförde arbetet. Se flera jättefina bilder på Karlssons golvs Instagram.

Enligt Bianca  fick elen byggas ut i huset då det inte räckte till för alla maskiner och lampor som drar el i hennes lägenhet. Det är ett gammalt hus så det är möjligt att elen borde ha justerats tidigare men nu var det Bianca som fick stå för hela den kostnaden själv.

YouTube player

Åsa Ingrosso vill hålla färgkoden hemlig men hon är tillgänglig för konsultation skriver hon på Instagram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!