Cirkus Bianca har dragit igång

Nu inför höstens alla program som Wahlgrens Värld och Talang och lansering av nya sminkprodukter drar även Cirkus Bianca igång.

Egentligen så drog cirkusen igång redan ett par dagar sedan med A$AP Rocky, omelett vs äggröra och ett kärlekstal till pappa och mamma på Instagram som väckte känslor hos folk som tyckte att hon borde stå på sin mammas sida mer än vad hon gör med tanke på allt som har skrivits om pappan. Bianca är dock pappas lilla prinsessa och det ändrar hon nog aldrig på. 

Expressen intervjuade Bianca och i intervjun sade hon bland annat att hon inte har tagit en enda bild på sig själv på två månader. Inte ett ord om Phillipe sades det i den intervjun där Bianca även berättade att hon har gått in i en ny utvecklingsfas.

Inte heller nämndes det någonting om att podden med Alice har haft en paus i flera veckor nu. Men i en annan Expressenintervju berättar hon att paret är fortfarande tillsammans.

– Förhållanden är upp och ner. Jag har bestämt mig för att jag har pratat så mycket om mitt kärleksliv överallt, så just nu pratar jag inte så mycket om det. Men det går upp och ner, säger Bianca Ingrosso

Är ni fortfarande tillsammans?

– Ja. Vi försöker klura ut en hel del nu. Som jag sa, det är upp och ner. 

På frågan varför de inte kommer fler avsnitt av podcasten berättar Bianca Ingrosso att hon vill försöka skala ner på jobb som handlar om hennes privatliv.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger hon.

Till Hänt bekräftar dock Bianca att det förmodligen inte blir fler poddavsnitt i år.

Screenshot: @biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!