Isabella Löwengrip säljer sin andel i Nordic Tech House

Isabella Löwengrip berättar i bloggen att hon har valt att sälja sin ägarandel i Nordic Tech House men att hon kommer att behålla sin del i Hermine Hold. Intressant val. Löwengrip Invest, Foundation och Beauty kommer snart att flytta igen enligt Isabella som även kan berätta att Löwengrip Invest har fått en ny VD.

Jag åt middag med min nya VD för Löwengrip Invest – Gustav. Det är en helt ny bolagsgrupp vi bygger och det känns väldigt spännande. Vi letar också nya lokaler igen i Stockholm där Löwengrip Invest, Isabella Löwengrip Foundation (min stiftelse) och Löwengrip Beauty kommer att sitta. NTH har jag valt att sälja min del i men kommer istället fortsätta att äga Hermine Hold.

Bild: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!