Therese Lindgren har köpt en sommarstuga

Therese Lindgren har köpt en sommarstuga går det att läsa i ett av hennes inlägg på Instagram. Hon har även publicerat en Youtubevideo som du kan se längre ner.

-”Vi har köpt hus!!! Väääärldens mest perfekta lilla sommarstuga . Jag LÄNGTAR efter att få visa er! 
Jag tänkte filma en video och berätta mer, så om du undrar något får du gärna lämna en kommentar.”

Jag gissar att Therese slapp ta ett topplån eller några lån överhuvudtaget till köpet av stugan. Breakit kunde redan i juli berätta att ”Therése Lindgren passat på att unna sig själva en rejält utdelning – profilen plockar nämligen ut 13,5 miljoner kronor”.

Hon har tidigare berättat om huset som de gillade och la även ett bud på. Men det var en annan person som vann budandet vilket hon var ledsen över.

Men sedan ringde mäklaren och berättade att personen som vann budandet fick inte låna pengar. Så nu är huset deras. En timme tar det att åka till huset från Kungsholmen. Inflytt blir  1 oktober till huset som ligger i Norrtälje. Huset är 55 m² stort och tomten är på 4035m² med endast 28 meter till vatten. Paret fick betala 2 800 000 kronor för huset som hade 2 795 000 som utropspris.

YouTube player

Alla screenshots: Instagram/therese, breakit.se

2 Comments

  1. Det var vi som vann budet först och vi tackade nej till budet, inte för att vi inte fick lån utan för att det var för många oklarheter.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *