Kan man köpa Bibeln i affären

22-årige Benjamin Ingrosso gör ett allmänbildningstest i det nya avsnittet av podden Livets liv. Enligt Benjamin så utsågs Daniel Wellington 2019  till världens yngsta självskapade miljardär och att världens mest sålda bok enligt honom är The Secret innan han får klart för sig med hjälp av Felix Sandman att det går att köpa en Bibel.

Han har i alla fall lärt sig att tvätta med hjälp av sin kompis Melina som visade att allt kan tvättas i 40 grader om man bara häller på mängder med sköljmedel.

Hans nya etta står utan el så att när den snälla gudmodern Susanne skulle in i lägenheten för att måla så fick hon göra det med hjälp av en batteridriven lampa.

Benjamin önskade sig målning av hans nya lilla etta med kök. Johan från Nordsjö var så himla gullig och körde ut ut min beställning. Först provburkarna jag beställde. Sen när Benji kom förbi och godkände  färgen ringde jag Johan som kom med resten. Helt underbart! Min lilla rosa hade gått varm annars.
Fanns ingen el i lägenheten så Johan fixade en laddningsbar lampa. Stege fick jag också låna. Vilken ängel.
Hann med spackling i v-rum, sparmålning och en vägg. 

Benjamin fortsätter lugnt med att sova mellan sina kompisar Jacob och Melina och verkar inte att ha bråttom med att flytta in i sin nya lägenhet. Han har trots allt flyttat hemifrån och det är väl det som räknas.

Bild: Susanne Nordström

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *