Känslostorm i Wahlgrens värld

I det nyaste avsnittet av Wahlgrens Värld på Dplay tar Pernilla upp med Bianca att hon har tagit illa upp av Biancas ord.

De två ryker ihop och Bianca börjar gråta för att hon blir så ledsen och arg. I hennes värld så är det hon som har rätt att uttrycka sig om sina känslor och att Pernilla har fel.

Hon förstår inte alls hur det kan kännas för en mamma  att hon går ut i en av Sveriges största poddar och förmedlar sin bild om att hennes mamma inte säger att hon älskar Bianca och att man kramar inte varandra i familjen.

När Pernilla säger att hon blir ledsen av det Bianca har sagt så skriker Bianca att ”du blir inte ledsen mamma”.

Upprinnelsen till Pernillas reaktion var bland annat ett poddavsnitt av Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B där Bianca berättar om att hon inte har haft föräldrar som har varit så megagosiga med henne.

Hon höjer ändå sin pappa genom att berätta att han varje morgon flätade hennes hår och höll om hennes axlar. Hon och Benjamin kramades inte först han var 17 år gammal. berättar Bianca.

Det har inte varit precis så att hon har gråtit ut i Olivers famn. Hon och Pernilla har inte varit så gosiga med varandra. Hon är så van vid att bli lämnad att hon vill inte ha folk för nära henne säger Bianca och fortsätter med att berätta att hon har aldrig riktigt fått höra att hon betyder mycket och fraser som  ”jag älskar dig och du är en del i min lycka”.
”Vi har varit jättebra i vår familj på att trycka ner varandra. Jag älskar dig har man bara skrivit i ett sms” berättar Bianca vidare i podden.

Det är så Bianca upplever det och Pernilla har en annan bild av det hela vilket har gjort att hon känner sig sårad. 

 

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ikväll…. 21.00 på @kanal5sverige #wahlgrensvärld

Ett inlägg delat av Bianca Ingrosso (@biancaingrosso)

Redan förra veckan när avsnittet sändes som premium på Dplay skrevs det massor med kommentarer i Pernillas kommentarsfält på bloggen och på Instagram. Likaså har Bianca fått kommentarer på Instagram både för och mot henne.

Nu har Bianca publicerat följande text på sin Instastory.

Pernilla har lagt upp ett Instagraminlägg där hon försvarar Bianca.

Min älskade dotter. Min älskade lilla tjej. ❤️
Den här bilden togs när Theo låg i magen, & Bianca såg fram mot att än en gång få bli storasyster. Vår nya familj skulle knytas ihop.
Tyvärr blev tiden efter istället en stor prövning för oss båda, som påverkade vår tidigare så starka mor&dotter-relation.

En jobbig tid som vi delar, men också minns & upplever på olika sätt…
Tänk vad mycket som har hänt sen dess. Tänk vad mycket vi har gått igenom.Visst ryker vi ihop fortf , jag & @biancaingrosso . Visst gör hon mig galen ibland. Och jag henne! ???
Men vår kärlek är stark , & inget kan slå kilar emellan oss längre. ??
Så tacksam att vi har varandra & att vi är där vi är idag. ❤️
#wahlgrensvärld#realityfamily@kanal5sverige@dplayse#motheranddaughter

Screenshot: dplay.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *