Isabella Löwengrips Tiktok

Även Isabella Löwengrip har en profil på Tiktok där hon har laddat upp en del filmer som tidigare har publicerats på Instagram. Varför hon har valt att skapa ett konto där är oklart men en webbtjänst där vissa användarnas motto är ”13 är det nya 15” när det gäller att lura unga tjejer till Liljeholmsskogen för lite rajtan tajtan känns aningen ofräscht. Men det är ett populärt ställe bland de unga och det kan ju vara så att Isabella såg en möjlighet att skaffa nya följare den vägen.

Hon berättar i bloggen om hur huset på Lidingö har en längre tid känts som en kuliss och att hon ser framemot att flytta till Stockholm och få en tryggare tillvaro.

Journalister som stått utanför och fotat och nyfikna människor som knatat runt för att titta. Säkert snälla människor men tajmingen blev fel. Jag fixar inte knackningarna på dörren.

Samma dag som jag satte nycklarna i huset filmade jag med mobilen och la upp på min instagram exakt alla rum och vrår. Efter den stunden blev nog huset mer en kuliss än ett hem och det återhämtade sig aldrig.

Jag kommer inte att vara skriven på min adress eller visa upp hela hemmet såsom jag har gjort tidigare. Det misstaget gör jag inte om igen. Det tär för mycket av mig. Jag behöver ha en privat tillvaro.

Screenshot: tiktok/isabellalowengrip

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!