Se piggare ut i vintermörkret

Även om dagarna nu blir längre igen så är vi ändå mitt i den mörkaste årstiden. Klart så blir man trött av att traska runt i regnet och i mörkret och det är inte så upplyftande att mötas av ett blekt ansikte i spegeln heller. Men som alltid i kosmetikabranschen så finns det hjälp att få för ett piggare ansikte och ett glansigare hår. Denna gång i droppformat.

Produkter med droppar blir mer och mer populära då du kan ta din hudcreme som du har hemma och blanda ett par droppar i den. Dropparna räcker länge och flaskan tar inte heller så stor plats i necessären.


James Read H2O Tan Drops Face är hudvård och brun-utan-sol kombinerat med en mängd av naturliga ingredienser: Vatten, Aloe Vera och hyaluronsyra, som tillsammans skapar en perfekt, strålande färg, utan ränder, tilltäppta porer och torrhet.

Dropparna kan enkelt blandas och kombineras med önskad dag- eller nattkräm och ger ett resultat, som passar perfekt till varje hudton.

 

The Ordinary. Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F.  I denna oljeliknande formula kombineras Vitamin C-derivat med Vitamin F, även benämnd som essentiella fettsyror. Bortsett från de allmänna fördelarna med ren vitamin C har Ascorbyl-tetraisopalmitate egenskaper som ger huden lyster.

Rodial Soft-Focus Booster Drops har en mjuk formula som skapar den perfekta basen för makeup, men kan också användas ensamt för att uppnå en återfuktad hud med ”soft focus” effekt.

Lee Stafford Cactus Crush Dazzle Drops ger håret fukt samtidigt som den mjukgör och ger glans. Håroljan ger omedelbar återfuktning. 

Lumene Nordic Light Instant Illuminizer Rosy Dawn flytande highlighter som ger en strålande hud på ett ögonblick. Den fjäderlätta sammansättningen som innehåller nordiskt källvatten, lystergivande hjortron och ljusreflekterande färgpigment får huden att se välmående och strålande ut.


 Jag använder Ida Wargs Self-Tanning Drops två gånger veckan och är supernöjd. Tyvärr så är den svår att hitta då den är kroniskt slut överallt så passa på köpa dropparna om du hittar dem någonstans! 

Alla produkter hittar du hos NORDICFEEL.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!