Alexandra Nilsson missnöjd med Nordea och byter till SEB istället

Alexandra Nilsson har redan tidigare berättat om sin bank som satte henne och pojkvännen Andreas i en knepig situation när paret ansökte om lån inför köpet av parets nya lägenhet som de flyttar in i idag.

Nu berättar Alexandra på Youtube att banken som hon har varit kund hos sedan hon var 15 år och där hon även hade sitt gamla bostadslån heter Nordea. Fyra månader senare har Nordea fortfarande inte svarat på låneansökan vilket har nu resulterat att Alexandra har sagt upp alla sina konton hos Nordea och bytt bank till SEB istället.

” SEB har varit så tillmötesgående och professionella och deras lånelöfte tog bara fyra dagar” säger Alexandra och tillägger ”Är det så att någon av mina tittare vill ta ett bostadslån så gå fasiken inte till Nordea för det är det värsta beslutet jag har tagit. De har på riktigt gett mig ett magsår och jag har nästan gråtit för jag har varit så nervös för att de har inte velat svara mig gällande bostadslånet. För även om jag önskar mig så har jag inte 10 miljoner som jag bara kan kasta upp så här.

Det känns jätteskönt att säga hej då till Nordea. Jag flyttade alla mina konton idag och jag vill aldrig ha något med Nordea att göra igen. Ingen bank ska behandla sina kunder så här. Speciellt inte sina befintliga kunder.”  

Alla screenshots: alexandranilsson/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *