Även Marisol Was har nu lämnat Löwengrip

Isabella Löwengrip berättar i bloggen att Marisol Was har nu slutat hos Löwenrip Invest. De har hittat en vänskap och i gångna helgen var de båda på en privat vistelse på Saxå Bruk. ”Last woman standing” skriver Isabella.

Det har varit otroligt stöttande att ha Marisol som en skyddsmur.

När det sedan under hösten briserade som värst har vi gått armkrok genom krisen. I december när vi hade hanterat det värsta, hade vi ett samtal där vi båda konstaterade att de förändringar som skett i mitt liv och i bolagen har förändrat förutsättningarna.

Marisol blir alltså sista anställda som lämnar Löwengrip Invest.

Det är märkligt att för några månader sedan varit tio anställda i Löwengrip Invest och haft stora planer på att expandera till USA. Istället blev det en annan väg för Löwengrip Invest som inte längre kommer ha några anställda. Marisol och jag har i det här hittat en fin vänskap och vår helg på Saxå Bruk var privat.

Bild: isabellalowengrip.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *