Bianca Ingrosso – Jag älskar folk som är sena

Wahlgrens värld har börjat att sändas igen och så klart väcker programmet känslor hos tittarna, var av de som gärna kommenterar negativt har nu fått en energiboost.

Gärna med flera olika användarnamn som sig bör i trollskogen. Men uppenbarligen är programmet populärt bland tittarna då vi är inne i säsong sju redan.

”Jag är besatt av att samla på mig saker” säger Bianca i det första avsnittet av Wahlgrens värld för att snabbt ändra sig när hon kommer på att det är ett personlighetsdrag som hon inte gillar hos mamma Pernilla och mormor Christina.

”Nej, nej, nej det där sade jag inte! Nej, vi tar om. Jag samlar på det som behöver samlas på.” säger hon sedan. Men hon uppskattar en annan egenskap som hennes mamma och hon själv har. ”Älskar folk som är sena. Det är fan i mig en fin egenskap.”

Hennes sketch där hon går runt i sin lägenhet med en Chanelväska, dyr klocka och innetofflor tas på allvar av Pernilla Wahlgrens bloggläsare som spyr ut sitt hat mot Biancas stil.

Att Pernilla försvarar Bianca med att hon är en hårt arbetande affärskvinna och att hon förtjänar sina pengar genererar mängder med negativa kommentarer från folk som inte alls håller med.

Många av Wahlgrens Världs tittare och Pernillas bloggläsare förfasas över hur Bianca inte kan boka en tvättstugetid utan hjälp av sin mamma.

En konstig sak att reagera på tycker jag då har man aldrig varit i en tvättstuga förut och bokat en tid så måste man ju få lära sig det. Åldern spelar ju ingen roll.

Har man vuxit upp med  tillgång till en tvättmaskin i hemmet så har man inte haft behov av att lära sig ett bokningssystem för en tvättid.

Alla screenshots: dplay.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *