Camilla Gervide – En fattiglapp

Camilla Gervide som har bloggen Bloggbevakning beskriver sig som en fattiglapp i ett av sina blogginlägg. 

Herregud, det kostar ju multum att uppgradera en biljett till att få sitta på rätt sida om draperiet, det som separerar oss fattiglappar från människorna med stålbestick.

Eftersom Camilla verkar inte vara den superpedantiska sanningssägaren så tog jag reda på vad en fattiglapp är i Camillas värld. Hon deklarerade en inkomst på över 700 000 kronor både 2017 och 2018 ända fram till hon startade sitt aktiebolag Camilla Gervide AB precis lagom till att mediahändelsen Isabella Löwengrip vs ex-pojkvännen satte igång. Vilket har helt säkert boostat hennes AB betydligt.

Hon har även en enskild firma som heter Caleidoscope Records uppsatt inför en framgångsrik sångkarriär…

Hon bor i en 133 m² stor bostadsrätt värderad till drygt 5 000 000 kronor.  

Med det sagt så är det självklart synd om Camilla som är så fattig. Kanske borde alla undersköterskor, långtidsarbetslösa, sjukskrivna och annat förmöget folk som besöker hennes blogg swisha en slant till henne? Så att Camilla kan åka i business class nästa gång hon flyger till LA. För som hon säger i sin blogg

Jag är själv en vanlis som flyger ekonomiklass

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *