Mammor United mobbar Jonna Lundell

Mammor United är en mammagrupp på Facebook. Man har diskuterat Jonna Lundell där på olika sätt och man påstår i gruppen att  paret är destruktiva och har problem med droger

. Attityden är att Jonna får tåla lite skit eftersom hon är en kändis när någon säger ifrån. Man tycker inte heller att parets Youtubefilmer är lämpliga för barn.

En av gruppens medlemmar uteslöts ur gruppen efter att hon hade meddelat Jonna om vad så sades där. Nu har Jonna spelat in ett antal filmer på Instastory och jag har lagt ihop dem till en video.

Jonna är självklart arg och ledsen och och delar av mammagruppen verkar inte vara överdrivet sympatiska av sig. 

Även Joakim Lundell har fått ta mot en hel del skit då det helt plötsligt började komma kommentarer typ ”jävla rasist”. Hans dotter Lunabelle var med på en av hans stories iklädd en vit tröja med svarta katter på. Joakim frågade henne om det var gato negro vilket uppfattades som rasistiskt av vissa kanske inte så språkkunniga bråkstakar.

Bild: clueenews/youtube

Gato negro betyder svart katt och det var precis det som Lunabelle hade på sin tröja. ”Det här kan vara årets dummaste påhopp jag någonsin har hört” säger Joakim Lundell.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *