Pojkvännen Andreas kärleksförklaring till Alexandra Nilsson

Alexandra Nilssons sambo Andreas har spelat in en videosnutt på Youtube där han berättar att många nog inte förstår hur mycket Alexandra har egentligen varit med om och hur många som har utnyttjat henne för sina egna behov.

Han tycker inte att hon får samma chans som andra. Han tycker att många andra kända personligheter, utan att han nämner några namn, får väldigt många chanser efter att ha gjort betydligt värre saker. Han tycker även att det är hemskt hur en gammal bild om henne kan fortfarande hänga med.

” Jag är så jävla stolt över Alexandra och jag tycker att hon är helt jävla fantastisk. Jag tycker att hon gör ett asbra jobb. Hon är otroligt duktig på det hon gör. Hon är jävla grym alltså.” säger Andreas och avslutar med att konstatera att ”Jag älskar hon som fan!”.     

Screenshot: alexandranilsson/youtube

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *