linn ahlborg

Nej – Linn Ahlborg hatar inte Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso berättade i sin video tidigare att det känns för henne som att Therese Lindgren och Linn Ahlborg inte gillar henne. Hon hade inga bevis och det hade inte sagts något eller gjorts något så det var bara en känsla hon hade. Jag skrev om det här i detta inlägg:

BIANCA INGROSSOS NYA Q&A – JAG TROR INTE THERESE LINDGREN OCH LINN AHLBORG GILLAR MIG

Nu har Linn Ahlborg släppt en Q&A video ”Svar på tal” där hon tar upp frågan om hon hatar Bianca Ingrosso och varför. Hon fick så många DMs att hon känner att hon måste svara. 

Jag är ditt största fan Bianca. Bianca har så mycket jag vill ha och hon är så mycket jag vill vara. Hon äger ett eget varumärke vilket jag tycker är hur coolt som helst. Hon har ett eget kontor. Hon har egna anställda. Allt det här är saker som jag strävar efter. Jag hoppas att jag någon gång kan komma ens i närheten av hennes storlek och alla hennes framgångar. På det sättet avundas jag Bianca men så känner jag inte henne heller. Men det jag har sett hittills av Bianca, det gillar jag. Mycket. Så Bianca. Försök inte ens. Jag har inga anledningar till att inte tycka om dig.  

Vad Linn tycker mindre bra om är att hon ständigt blir jämfört med Bianca i affärssamtal och dylikt. Hon kämpar dagligen med att sluta upp med att jämföra sig själv med andra och även fast hon tycker att Bianca är störst och bäst så blir det jobbigt att behöva höra i kundmöten hur mycket Bianca har sålt och hur framgångsrika Biancas kampanjer har varit. Hon lider av prestationsångest och känner sig otillräcklig av bli jämfört med någon som är så mycket större i media.

Linns slutsats är ändå att

Bianca , jag ogillar inte dig. Jag diggar dig. Jag hejar på dig. Men jag vill fan inte bli jämfört med dig, för då mår jag skit.

Screenshot: linnahlborg/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *