alice

Alice Stenlöf säljer sin lägenhet

Alice Stenlöf har bott i sin lilla lägenhet på 42m2 med sin pojkvän Philip Wong i ett och ett halvt år. När de köpte lägenheten 2018 för 2 060 000 kronor så gjordes planlösningen om. Där det nu finns plats för ett matbord fanns det tidigare ett litet sovrum. Nu finns sovavdelningen bakom en inglasning. Hela köket och alla golven är nya. 

Lägenheten ligger i södra Stockholm mellan den gröna linjens tunnelbanestationer Sandsborg och Blåsut. Det vill säga i Enskede. Till Leva & Bo säger Alice att hon vet ännu inte vart paret ska flytta men att det lutar åt att det blir innanför tullarna. Jag gissar på Östermalm där resten av gänget bor.

Mäklaren heter Erik Olsson och annonsen finns på Hemnet. Utgångspriset för lägenheten är 2 150 000 kronor och avgiften som inte har höjts under tiden är 2423 kronor månaden.

EDIT: Lägenheten såldes 27 mars innan publikvisning för 2 700 000 kronor. Läs mer HÄR.

Alla bilder: Erik Olssons Fastighetsförmedling /alicestenlof/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *