Anis Don Demina – Inte en helt lyckad insamling

Anis Don Demina körde en livesändning på torsdagskvällen på Youtube ända fram tills hans nya låt släpptes och i liven kunde folk donera pengar till Röda Korsets arbete för covid-19. 

I liven tittade han på olika raplåtar och hela sändningen var väl bara för hålla kvar tittarna tills hans låt släpptes. Insamlingen kom i andra hand verkligen och var inte heller någon succé att tala om. Anis Don Demina donerade hela 50 kronor till insamlingen!

Med tanke på att Therese Lindgren donerade 100 000 kronor till sin insamling hos Världsnaturfonden för ett och ett halvt år sedan och fick ihop till slut nästan 500 000 kronor så har Anis rätt mycket att lära sig. Eftersom han var snål så var även hans följare av liven det samma. Eller så var de bara sparsamma inför sämre ekonomiska tider som nu väntar. Det vore väl kul ändå om han kunde donera intäkterna för nya låten till Röda Korset.

BIld av Alexandra_Koch från Pixabay

Alla screenshots: anisdondemina/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *