Anna Nyström – Megastor på Instagram

Annons

Expressen tar upp en intervju som DI Weekend har gjort med Anna Nyström. Hon är megastor på Instagram och tidningen skriver att hon är med sina 8,6 miljoner följare störst i Sverige efter Pewdiepie och Zlatan.

Den 27-åriga influencern berättar i intervjun att det ligger extremt mycket jobb bakom framgången och att hon har arbetat målmedvetet och konsekvent för att komma dit hon är i dag. Hon säger att det är viktigt att hitta en nisch som man hittar en passion för att lyckas. För henne har det varit hälsa. Hon vill inspirera och motivera andra inom det. Hon följer Instagrams algoritmer som ständigt förändras och hon håller koll på statistik och utveckling för att ständigt bli bättre.

Hon föredrar att skapa sitt innehåll inklusive filmer och även efterbehandling av innehållet själv. De få samarbeten hon gör ska kännas genuina för henne och hon tycker inte att så många samarbeten som möjligt ger henne trovärdighet hos följarna.

I en ett år gammal Q&A som du kan se här nedan berättar att hon var en av de första att använda Instagram som sin huvudkanal.   

I ett Instagraminlägg från februari berättar Anna att paret har nu förlovat sig.

Alla screenshots: expressen.se/diweekend.se/annanystrom/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *