Sylvia Browne förutspådde Corona redan 2008

Redan 2008 förutspådde Sylvia Browne, en självutnämnd medium att “omkring 2020 kommer en allvarlig lunginflamationsliknande sjukdom sprida sig överallt på jordklotet. Sjukdomen kommer att attackera lungorna och luftvägarna och det finns inget känt botemedel för den. Sjukdomen kommer helt plötsligt att försvinna för att attackera igen tio senare för att sedan försvinna för gott”.

En bild på textavsnittet ur boken “End of Days” delas av inte mindre än Kim Kardashian som fick den av sin syster Kourtney och självklart så nappar Pernilla “Kardashian” Wahlgren på nyheten.  Även Bianca Ingrosso publicerar en bild på sin story.

Nu sägs det i och för sig att SARS var aktuell bara fem år innan Sylvia Browne publicerade sin novell och det kan ha gett henne idén om att skriva sin text.

Problemet med Sylvia Brownes spådomar är att de ofta inte stämde. Dessa är några exempel som The Dailymail tar upp:
-Hon räknade fram när hon skulle dö och räknade fel på 11 år.
-Hon hjälpte allmänheten med ett fall där ett barn var bortfört och beskrev den mörhyade mannen som en latino med rastaflätor. Det visade sig att det var en vit man som hade tagit barnet.
-Ett annat barn försvann och Sylvia påstod att barnet hade dött och sänkts i vattnet. Mördarens DNA skulle finnas i fickan på barnets jacka. Mamman till barnet dog två senare men sedan visade sig att barnet var vid liv och hade stulits av två kvinnor.

Påstår man ofta saker tvärsäkert så träffar man ju ofta rätt bara för den skull. Och fel också men det är inget man pratar om som medium. Men just denna gång träffade Sylvia Browne helt rätt.

7 reaktioner på ”Sylvia Browne förutspådde Corona redan 2008”

 1. Jag träffade ett medium i asutralien en gång som varnade mig för 2020. Att “the world as we know it will seize to exist and it’s back to basics”
  Har citerat henne många gånger i olika sammanhang för att vara rolig och skämta men nu känner jag mig illa till mods. För det första för att jag inte trodde att medium var for real och för det andra för att det är verkligen ett globalt problem det här viruset och redan nu, månad 3 året 2020 så har världen ändrats och såsom vi levt fram till nu har fått justerats drastiskt. Det känns så surrealistiskt.

 2. Just den där texten är ju stulen ur en bok av Dean R Koontz som skrevs redan 1981.
  Boken heter The eyes of darkness
  Mycket märkligt att ingen reagerat på det när hon uppenbarligen oftast haft fel i sina s.k förutsägelser

  1. Men Koontz skrev inget årtal. Det gör ju en stor skillnad i “prediktion”. Däremot prickade han in Wuhan, där allt började.

 3. Boken om ”Fågelinfluensan” träffade ju rätt i tid men det är väl ingen som gett den ett profetiskt patos!
  Böcker och TV-serier innehåller allt som teoretiskt kan inträffa och endera inträffar händelsen eller ett liknande skeende.
  Vi får inte dra för stora slutsatser av författares idérikedom!

 4. Jag har flera gånger varit till olika medium. Dt är ganska kusligt hur duktiga medium kan säga exakt vad som hänt i barndomen eller beskriva ens föräldrar som är döda exakt. De kan ofta berätta hemligheter som man inte anförtrott någon osv . Jag har alltid suttit och skrivit ner vad mediet säger, kan sen titta tillbaka i anteckningarna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *