Ida Warg och Alexander Pärleros – Dåliga förlorare

Paret Warg/Pärleros skulle må bra av att jobba på att hantera sina besvikelser på ett mer sansat sätt än vad de har valt att göra just nu.

Historien om hur de lade ett vinnande bud på ett hus i Nacka men att säljaren valde en annan köpare med ett lägre bud verkar vara en never ending story. 

Det är säljaren som bestämmer vem hon vill sälja sin bostad till oavsett vem som har vunnit budgivningen. Det borde speciellt Ida Warg veta eftersom hon hävdar att hon har varit med om 200 budgivningar.

Så här svarar Fastighetsmäklarförbundet angående budgivning:

Tidigare har Ida sagt i sin Youtubevideo (start 17:09) att huset var säkert mögligt och eftersom paret vill besiktiga huset innan köp så såldes huset till en annan.  

I det nya poddavsnittet (start 06:55) tas saken upp igen fast kryddad med nya kryddor. Nu är det den kvinnliga mäklaren från en känd mäklarbyrå som är boven i dramat och en katastrof enligt paret.

Alex:

-”Vi vann en budgivning men fick inte köpa huset. Och vi hade en mäklare från Bjurfors som var helt värdelös.”

-”Det var en mäklare från Bjurfors i Nacka som var en katastrof. Den här mäklaren var katastrof. Hon var katastrof.” 

Ida:

-”Jag har kanske varit med 100, nej 200 budgivningar totalt i mitt liv. Aldrig varit med om maken. Så dålig mäklare.”

Alex:

-”Hon var otrevlig. Hon svarade inte när man hörde av sig till henne. Det kändes som om det låg något annat… Man har hört en massa rykten men det kändes som att det låg något annat i det här.”

Ida:

-”Det är jättevanligt när det gäller villor att köparna mutar mäklarna med svarta pengar. Vår läsare skrev det och verkade ha insider information. ”

Alexander Pärleros hävdar på Instagram att det var mäklaren som blåste dem på drömhuset. 

-”Vi blev tokblåsta av en mäklare på vår drömvilla.”

Alla screenshots: idawarg/youtube /alexanderparleros/instagram

Leave a Reply

error: Content is protected !!