isabella2

Isabella Löwengrip – flytten är klar

Isabella Löwengrip berättar i sin blogg att hon har nu flyttat och hon verkar trivas i sitt nya hem. Huset är mindre än hennes tidigare hus och hon kallar det för att down sizea men med tanke på att det ligger på Lidingö så går det att konstatera att allt är relativt. Det är ändå ett hus med en pool på tomten med en lagom avstånd till ex-maken.

Hon passar på att sälja av en del av de möbler som inte passar in i det nya huset.

Till sin hjälp med att packa upp flyttkartonger hade hon sin lillasyster Julia och hennes pojkvän.

Idag är jag tacksam att det blev som det blev för jag har kunnat down sizea och leva mer enkelt. Jag har noll anställda idag och jag hittade världens finaste och mysigaste hus här på Lidingö. Barnen kommer i eftermiddag och de kommer älska trädgården som blir alldeles lummig snart. Jag är glad över flytten igår och jag svävade på mål mellan flyttkartongerna. Det här är inget samarbete men jag är så rörd och tacksam över Jim och hans flyttbolag Knugen. Vilken hjälp jag fick. Tack.

Vi hann med 80 % av alla flyttkartonger. Men herregud som vi gasade på. Mitt i allt blev det den klassiska flyttpizzan men inte på golvet utan på bordet. Jag är så glad för allt. Tacksam och glad för hur livet vänder och vrider på sig samt visar nya vägar. Nu har jag inte bara ett hus utan ett hem.

Screenshots: isabellalowengrip.se/ knugenaktiebolag/instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *