Kenza pausar bloggen

Kenza Zouiten är en av de stora bloggtjejerna som har varit med från början. Hur många Jeffrey Cambell skor såldes inte det tack vare att Kenza hade ett antal olika sådana? Idag helt otänkbart men då det hetaste man kunde äga.

Och var det någon som ens visste att Jofama tillverkade skinnjackor innan Kenza lanserade sina kollektioner Jofama by Kenza?

Hon var verkligen en tonårsidol och en äkta influencer. Hela världen öppnades för henne kändes det som.

Hon fick intervjua artister och kändisar på MTVs musikgala årligen, hon blev erbjuden att sjunga in en låt med backade (delvis på grund av den negativa kritiken som skrevs till henne), hon har varit med i Let´s Dance, blivit vald till att få stora bloggpriser flera år i rad, hon har startat ett eget klädmärke och så otroligt mycket mer.

Men det största som har hänt i Kenzas liv är nog ändå att hon efter flera års väntan fick sin lilla son Nikola och som alla småbarnsföräldrar känner till så tar barn tid.

Vissa saker känns inte lika viktiga längre och bloggen som är tidskrävande är en av dem. 

Nu skriver hon i bloggen att hon väljer att ta en paus från bloggandet på obestämd tid för att känna efter om hon vill fortsätta.

Jag kommer alltid se tillbaka på min blogg och mina läsare med stor tacksamhet och kärlek. Allt började liksom här. 

Men det senaste året har jag fått känslan av att jag endast gör det av vana “för att jag alltid har gjort det”, jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre.

Och jag har alltid lovat mig själv att jag bara kommer fortsätta blogga så länge jag tycker att det är kul.

Det är dock svårt att säga farväl till något man gjort i nästan halva sitt liv och jag vet inte än om det är det jag vill.

Så för att inte dra några förhastade slutsatser så kommer jag nu ta en paus på obestämd tid för att fundera och se hur jag vill göra. Kanske jag slutar blogga helt, kanske jag väljer att fortsätta men på ett annat sätt än tidigare.

Något måste iallafall ske, för just nu känns min blogg bara som ett ångestladdat måste.

Jag lovar att uppdatera er när jag bestämt mig! Och tills dess så hittar ni mig såklart på instagram.

Alla screenshots: kenzas.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!