cms-265128_1920

Kommentarsfältet borttaget i Magdalena Graafs blogg

Magdalena Graaf publicerade sitt senaste blogginlägg 1. april strax efter att hon kom tillbaka från sin långa vistelse i Thailand. Hon fick massiv kritik för allt möjligt och sedan dess har hon inte bloggat och även Instagramkontot har gjorts privat. Nu har även bloggens kommentarer tagits bort och kommentarsfältet är avstängt.

EDIT: Det har kommit ett livstecken från Magdalena i form av ett nytt blogginlägg 16/4 med möjlighet att kommentera. De gamla inläggen saknar dock ett kommentarsfält. 

Monas Universum som brukar gå igenom kommentarerna på Magdalenas blogg är nu på väg att bli utan boende. Hon hyr sitt hus och huset ägare ska nu komma tillbaka från sin långa utlandsvistelse och vill ha huset tillbaka i juni. I maj tycker Mona att hon ska ha hittat ett nytt hus att hyra men tydligen ska huset ligga i en viss del av Bromma och ha en hörntomt. Vilket försvårar husletandet då hyrorna och huspriserna har gått upp kraftigt. Hon pratar om att hon vill köpa ett hus men menar på att hon har råd att betala en hyra på 30 000 kronor.

Carola hyr ut sitt hus för 29 000 i månaden men det verkar inte passa. Lägenhet fungerar absoluut inte att bo i på grund av hunden som måste ha tillgång till en gräsmatta.

Scereenshots: magdalenagraaf.se/residensportalen.se

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *