Stackars Ulla – JLC köper en hamster för att skapa content

JLC visar i sin Youtubevideo hur de köper en hamster som en 1-årspresent till Jonas Fagerströms son Love. Hamstern döps till Ulla och får en fin bur att bo i.

Men i kommentarerna under videon tycker folk inte att ett djur är inget man ger bort till ett så litet barn framför allt när resten av familjen inte är tillfrågad innan.

Dessutom så påstås det i kommentarerna att  hamstern såldes på Blocket direkt efter med ett fejkat namn i annonsen men att telefonnumret gick till Lucas Simonsson i Göteborg det vill säga en annan medlem i JLC.

Orsaken till försäljningen påstods vara att sonen var rädd för hamstern. Videon har just nu nästan 900 dislikes. Det finns bättre sätt att skapa content än att göra så här.

Elsa fick ett hem hos Therese Lindgren.

Alla screenshots: jlc/youtube

5 Comments

   • Det är en bild på två marsvin i affären, Ulla var vit… Har du sett videon? Jag menar, jag håller med om texten som skrivits, men den bilden har inte mer att göra med hamstern förutom att dom var över hamsterns bur i affären.

     • Nu blev det rätt!
      Oavsett, hemskt att göra sådär för clicks. ”Det är bara en hamster”, det är ett liv. Jag skulle inte säga att jag är någon extrem djurälskare, men det innebär inte att det är okej att behandla djur hur som helst. Att köpa ett djur en dag för att sälja det nästa är så sjukt oansvarigt och, speciellt i en hamsters fall, potentiellt skadligt. Förlorade själv ett marsvin när vi flyttade en gång i tiden, blev sjuk under transporten. Ursäkta språket men, jävla folk. Var mer eller mindre ett fan av dom tills detta hände. Props to you för att du skriver om det så folk kan se.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!