Hänt på Youtube

Här kommer en kort sammanställning av vad Anis Don Demina, Therese Lindgren, Bianca Ingrosso och Ida Warg har haft för sig på Youtube.

Anis Don Demina har köpt sin första lägenhet som ligger i centralt i Stockholm.3 miljoner kronor fick han betala för en liten etta på 29 kvm med ett litet kök och ett pizzeriavalv men utan balkong. Hans boende i Hammarby sjöstad kostade honom 14 000 per månad i hyra för 52 kvm och hans nya bostad kostar drygt 8000 i månad inklusive amortering. 

Therese Lindgren äter barnmat en hel dag i sin nya Youtubevideo och jag antar att hon kommer inte att äta passerad mat på länge. Är barnmatsförpackningarna av plast ens miljövänliga och vad dyrt det måste vara att köpa portionsförpackningar av mat istället för en förpackning med flera portioner. 

Bianca Ingrosso berättar i sin video att hon har Coronatestat sig som förklaring till att hon inte smittar andra när hon stoppar fingrarna i 300 kronors förpackning av skagenröra och plockar upp en räka.

Martin Björks tråkigaste intervju är nog denna med Ida Warg enligt kommentarsfältet. Folk tycker inte att hon bjuder på sig själv och borde ha tackat nej till intervjun istället. Hon låtsas att inte veta vad som räknas som intelligent när hon får frågan av Martin ifall Alexander Pärleros är det utan hennes svar blir till slut att Alexander är streetsmart.

Alla screenshots: anisdondemina/theresejlindgren/biancaingrosso/martinbjork/youtube

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *