Isabella Löwengrip ghostar sina vänner

I de nya avsnittet av podden Isabella söker Sheila berättar Isabella att hon ghostar sina vänner när han anar en konflikt. Hon är konflikträdd och istället för att reda ut saker med den aktuella personen så lämnar hon denna personen i vissa fall för alltid.

Hon svarar inte på meddelanden och telefonsamtal för att hon tycker att situationen har blivit jobbig. Hon beskriver det som att en järnridå går ner. Det finns därmed inte några  personer kvar i hennes liv av de ett femtiotal bröllopsgäster och brudtärnor från hennes och Odds bröllop.

Men hon säger i podden att hon har nu kontaktat ett par personer och  bett om ursäkt för att hon bara försvann. Hon har bland annat kontaktat en släkting för en lunch för att kanske kunna laga just den relationen. Även om det kan uppfattas som egoistiskt att göra det så är det bra att vårda sina relationer.

Hon har panikångest ett par gånger i månaden. Torg och stora folksamlingar utlöser panikångest och hon måste planera vilka tider hon tar sig ut.

Vissa dagar kan hon inte ta sig ut på grund av sin panikångest och de efterföljande dagarna då hon känner sig nästan som bakfull. 

Alla screenshots: isabellasokersheila/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!