Linn Ahlborg har varnats av Instagram

Linn Ahlborg berättar i sin video ”ni kanske kommer tycka annorlunda om mig efter den här videon… *läcker privata bilder*” att hon har straffats av Instagram för att ha lagt upp en bild på sin Instastory där det på en pristavla utanför ett apotek i Mexico finns ett sortiment av centralstimulantia och lite annat.

Hon berättar vidare att hon skrev på skämt att ”någon som vill att jag köper hem något?”.  Skämtet med bilden orsakade en varning från Instagram för att ”det här klassades väl som försäljning av droger.” säger Linn och berättar att hon blev av med Branded Content-funktionen som används vid samarbeten med olika företag. Den kan hon inte längre använda på grund av striken från Instagram och hon vet inte om hon någonsin kommer att få tillbaka funktionen som hon använde väldigt mycket. Nu får hon skriva manuellt en text om samarbete istället.

Alla screenshots: linnahlborg/youtube

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You cannot copy content of this page