500 000 i vinst när Isabella Löwengrip sålde sitt hus

Isabella Löwengrip gick med vinst när hon sålde sitt hus i Sjöviks väg 2 på Lidingö. Hon köpte huset för 26,5 miljoner kronor och försäljningsdokumentet skrevs under 2 april i år. Enligt dokumentet som Expressen har tagit fram så fick Isabella 27 miljoner för huset. Odd var tvungen att ge sitt medgivande för försäljningen och Expressen erfar att det kan handla om en oreglerad skuld. Men Isabella var fortfarande gift när hon köpte huset så även det kan vara en anledning. Parets skilsmässa gick igenom i slutet av januari 2019 och lagfartsdatumet enligt Booli var 9 november 2018. 

“Försäljningen gick väldigt smidigt vilket var viktigast för mig med tanke på den situation jag befann mig i då” säger hon till Expressen. Med facit i hand så hade hon inte behövt sälja sitt hus då hon sålde sitt företag istället men enligt vad hon har skrivit i bloggen så trivdes hon inte i sitt hus och har även dåliga minnen därifrån. 

Det blev ett hus med pool för Isabella Löwengrip.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *